Μεσογειακή διατροφή και διαιτολογίαvot_admin
Μεσογειακή διατροφή και διαιτολογία

Ο σεμιναριακός κύκλος απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με τη διατροφή, όσους έχουν σχέση με επαγγέλματα υγείας  και όσους δουλεύουν σε εστιατόρια, γυμναστήρια, κέντρα αισθητικής κ.λ.π.

  • Μεταβολισμός (θρεπτικά συστατικά, υπολογισμός αναγκών, χημική σύσταση τροφών).
  • Ισόρροπη διατροφή.
  • Μεσογειακή διατροφή-κρητική διατροφή
  • Διατροφή και άσκηση
  • Διατροφή και ασθένειες του ανθρώπου (διαβήτης, καρκίνος, καρδιαγγειακά, χοληστερίνη).
  • Τα βότανα στην κουζίνα
  • Βιομηχανία τροφίμων (υδρογονωμένα λιπαρά οξέα, σάλτσες, κονσέρβες, αλλαντικά, trans-λιπαρά οξέα, αλάτι, γλυκαντικές ουσίες).
  • Επίδραση μαγειρέματος στην χημική σύσταση τροφής.\
  • Ειδικά θέματα διατροφής (πχ. διαβήτης και παραδοσιακές αγωγές, προβιατικά, πρεβιοτικά).
  • Συντηρητικά, αντιοξειδωτικά (πχ. βενζοικό οξύ/νάτριο, καραγενάνη, ασκορβικό οξύ, φυσικά αντιοξειδωτικά)
Διάρκεια: 2 μήνες

3 ώρες/εβδομάδα
Πιστοποιητικό παρακολούθησης επιμορφωτικών σεμιναρίων
Κόστος 160 ευρώ/μήνα συν ΦΠΑ*