Παραγγελίες – Επιστροφέςvot_admin
Παραγγελίες – Επιστροφές
 • Παραγγελίες μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος
  Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες του E-shop για τις παραγγελίες σας 24 ώρες το 24ώρο. Οι παραγγελίες εξυπηρετούνται πάντα με χρονική προτεραιότητα. Για τους χρόνους παράδοσης και παραλαβής των παραγγελιών σας παρακαλώ δείτε τους τρόπους αποστολής.
 • Τηλεφωνικές Παραγγελίες
  Για τηλεφωνικές παραγγελίες καθώς και παρεγγελίες χονδρικής μπορείτε να καλείτε στο 210 5914427 και ώρες λειτουργίας καταστημάτων. Εάν οι γραμμές είναι κατειλλημένες παρακαλούμε να δοκιμάζετε και πάλι μετά από λίγα λεπτά. Για τους χρόνους παράδοσης και παραλαβής των παραγγελιών σας παρακαλώ δείτε τους τρόπους αποστολής.
  Παραγγελίες που έχουν τοποθετηθεί με ψευδή ή ανακριβή στοιχεία παραλήπτη δεν θα λαμβάνονται υπόψιν.
 • Πολιτική Επιστροφών
  Επιστροφές προϊόντων θα γίνονται δεκτές εντός 15 ημερών από την παραλαβή τους, εφόσον συνοδεύονται υποχρεωτικά από την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Ο αγοραστής οφείλει προηγουμένως να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το 210 5914427 και τα έξοδα της επιστροφής επιβαρύνουν τον αγοραστή. Σε ενδεχόμενο λάθος από το Βοτάνων Λόγος τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν εμάς.

  Βασική προϋποθέση για την αποδοχή της επιστροφής είναι να μην έχει παραβιασθεί η συσκευασία των προϊόντων ούτε να έχουν ανοιχθεί οι συσκευασίες ασφαλείας. Σε διαφορετική περίπτωση, η επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή. Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται εντός 15 ημερών από την παραλαβή των επιστρεφομένων προϊόντων, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή λογιαριασμό PayPal και το κόστος της τραπεζικής συναλλαγής επιβαρύνει τον αγοραστή.

  Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής των προϊόντων, ο αγοραστής υποχρεούται να καταθέσει τα έξοδα αποστολής μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή λογαριασμού Paypal. Σε διαφορετική περίπτωση, η εταιρία Βοτάνων Λόγος επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός τη