Προφίλvot_admin
Προφίλ

Το “Βοτάνων Λόγος” είναι ένα καινούριο σεμιναριακό κέντρο που σκοπό έχει  πρωτίστως να παρέχει γνώση για τη χρήση των φυτών και των βοτάνων σε φυσικά καλλυντικά και σαπούνια.

Η κυρία Μαίρη Δρίτσα Μαυρομμάτη έχοντας σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό και τη λαογραφία, ασχολείται με την έρευνα για  τη χρήση των βοτάνων στην ελληνική ύπαιθρο τις ενεργειακές και τις θεραπευτικές τους ιδιότητες.

Έπειτα από 10ετή περιπλάνηση σε διάφορες σχολές και ανακαλύπτοντας τις ελλιπείς γνώσεις στην παρασκευή των φυσικών καλλυντικών αποφάσισε να δημιουργήσει το “Βοτάνων Λόγος” και να δώσει τη δυνατότητα σε όποιον ενδιαφέρεται να μάθει να συνδυάζει τη βοτανοθεραπεία με την κοσμετολογία και τη φαρμακοτεχνία δίνοντας του έτσι τη δυνατότητα να παρασκευάζει καταπληκτικά θεραπευτικά και καλλυντικά σκευάσματα.

Τα σεμινάρια είναι έτσι διαμορφωμένα  με τμήμα αρχαρίων, προχωρημένων και “επαγγελματιών” βάζοντας με αυτό τον τρόπο σε σειρά το μεγάλο όγκο πληροφοριών και γνώσεων και απευθύνονται σε όσους ενδιαφέρονται για απλή η και επαγγελματική γνώση.