Αποτοξίνωση σώματος και φυσικά pads

Αποτοξίνωση σώματος και φυσικά pads

Η καλύτερη αποτοξίνωση είναι η μη πρόσληψη τοξινών! Ωστόσο, επειδή αυτό είναι αδύνατον όσο και να προσπαθήσουμε υπάρχουν συμβουλές και προϊόντα που βοηθούν ώστε να καταφέρουμε με φυσικό τρόπο να έχουμε βέλτιστο αποτέλεσμα.

Οινόπνευμα κι απολύμανση

Οινόπνευμα κι απολύμανση

Η απολύμανση μας έχει γίνει απαραίτητη και μας έχει προβληματίσει αρκετά, σε σημείο να μην μπορούμε να καταλάβουμε τι είναι αυτό που απολυμαίνει αρκετά καλά, λιγότερο ή και καθόλου.Ας δούμε με μια ματιά τις αλκοόλες και τα οινοπνευματώδη ποτά, τις κολόνιες, τα αρώματα και τα απολυμαντικά που μας προστατεύουν καλύτερα αν και εφόσον η χρήση τους από τη μεριά μας γίνεται με το σωστό τόπο.

Lotion Bar | Βοτάνων Λόγος

Lotion Bars

Υπάρχουν πολλές συνταγές οι οποίες θα μπορούσα να σας δώσω για εύκολες παρασκευές λοσιόν, ωστόσο θα κάνουμε κάτι ακόμα καλύτερο και θα φτιάξουμε μπάρες λοσιόν οι οποίες είναι υπέροχες στην εμφάνιση, έξυπνες ιδέες για δώρα και μοναδικές για χρήση στο σπίτι.

Συνταγές για την ημέρα των ερωτευμένων

Συνταγές για την ημέρα των ερωτευμένων

Σίγουρα δεν χρειάζονται οι ερωτευμένοι ξεχωριστή ημέρα για να γιορτάσουν τον έρωτά τους, ωστόσο η 14η Φεβρουαρίου έχει καθοριστεί σαν ημέρα ιπποτικού έρωτα και ρομαντισμού.

Micellar water

Micellar water

To Micellar water είναι καθαριστικό με βάση το νερό και χρησιμοποιείται συνήθως για να αφαιρέσει τους ρύπους από το πρόσωπο. Ταυτόχρονα αφήνει την επιδερμίδα απαλή και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Εκπαιδευτική Εκδρομή στα Γεράνια Όρη

Εκπαιδευτική Εκδρομή στα Γεράνια Όρη

Το Βοτάνων Λόγος διοργανώνουμε την πρώτη του Εκπαιδευτική Εκδρομή στη φύση, με στόχο την αναγνώριση και περισυλλογή βοτάνων, φλοιών και καρπών από το δάσος. Έπειτα, θα τα χρησιμοποιήσουμε για τη δημιουργία Φυσικού Φαρμακείου και προϊόντων έκτακτης ανάγκης.

Φτιάξτε Μοναδικό Οινόμελο - Ρακόμελο - Glühwein και Glogg

Φτιάξτε Μοναδικό Οινόμελο – Ρακόμελο – Glühwein και Glogg

Σε συγγράμματα του Ιπποκράτη αναφέρεται ότι το μέλι κάνει πιο ζωηρό το χρώμα του ανθρώπου, ενώ εξαίρετη είναι η ευεργετική επίδραση του «οινόμελου» σε υγιείς και ασθενείς. Συγκεκριμένα, ο Ιπποκράτης συνιστούσε το οινόμελο για την θεραπεία πολλών ασθενειών προσθέτοντας μέσα το ανάλογο βότανο.