Βλέπετε 1–24 απο 193 αποτέλεσματα

  • Flocare 107 LK PF (Polyquaternium -7)

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    2,003,00

    Το Polyquaternium 7 δρα ως ένα εξαιρετικό κατιονικό μαλακτικό για το δέρμα και τα μαλλιά. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε συστήματα με βάση τασιενεργά όπως σαμπουάν και αφρόλουτρο και είναι ιδανικό για χρήση σε ψεκασμό, και σε μαλακτικά μαλλιών. Το Polyquaternium 7 είναι ένα πολύ βελούδινο συστατικό που παρέχει ολίσθηση για ευκολότερο χτένισμα. Επιπλέον,  προσθέσει απαλότητα…

    Μοιράσου το:
  • Σταφυλοκουκουτσέλαιο (Grape seed oil)

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    2,8012,00

    INCI: Vitis Vinifera Φυσικό λάδι που συμπιέζεται από τους σπόρους σταφυλιών (ψυχρής πίεσης), περιέχει 60-76% λινελαϊκό οξύ, 12-25% ελαϊκό οξύ, 6-9% παλμιτικό οξύ και 3-6% στεατικό οξύ, πλούσιο σε διάφορες βιταμίνες συμπεριλαμβανομένης της βιταμίνης Α, D και Ε. Απαλό κίτρινο έως πρασινωπό υγρό, ελαφρά οσμή. Διαλυτό σε αλκοόλ, αδιάλυτο στο νερό. Αποτελεσματικό, μη λιπαρό μαλακτικό…

    Μοιράσου το:
  • Blossom Lip Balm

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    3,00

    Ενυδατικό Μπαλμ Χειλιών με εκχύλισμα Κερασιού και γεύση Τσιχλόφουσκα.

  • Έλαιο ιπποκαστανέας (Horse Chestnut oil)

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    5,5037,00

    INCI: Aesculus Hippocastanum Δρα ως ενυδατικό, μαλακτικό, αντιφλεγμονώδες και διορθωτικό μέσο καθώς  και για τόωση του κυκλοφορικού . Παρέχει αποκατάσταση της δομής του δέρματος και της ελαστικότητας. Συνιστάται για προϊόντα περιποίησης του δέρματος αλλά και για βοηθητικό στη θεραπεία των αιμορροΐδων, της φλεβίτιδας και για τα κουρασμένα πόδια.

    Μοιράσου το:
  • Blossom Orange & Chocolate Body Lotion

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    15,00

    Λοσιόν Σώματος με Πορτοκάλι και Σοκολάτα

  • Argan

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    12,00

    Φυτικά Έλαια – Argan

  • Γόμμα guar

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    2,20

    Γαλακτοματωποιητές – Γόμμα guar

  • Κολλαγόνο θαλάσσιο (marine collagen)

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    7,00

    Θαλάσσιο κολλαγόνο  για ενυδάτωση και σύσφιξη του δέρματος. Χρησιμοποιείται σε προιόντα προσώπου και σώματος. Βοηθά στις πληγές και τα σημάδια. Χρησιμοποιείται έως και 5%

    Μοιράσου το:
  • Θαλάσσια ελαστίνη (marine elastin)

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    7,00

    Συστατικό που προέρχεται από θαλάσσιες πρώτες ύλες. Βοηθά στην ελαστικότητα της επιδερμίδας με αποτέλεσμα την αποφυγή των ρυτίδων και της χαλάρωσης.   Δοσολογία έως και 5%

    Μοιράσου το:
  • Υαλουρονικό οξύ  1%

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    7,0040,00

    «Το υαλουρονικό οξύ ή  HA  απαντάται φυσικά στο ανθρώπινο σώμα. Η ουσία λειτουργεί ως μαγνήτης για την υγρασία, βοηθώντας τα κύτταρα σας να διατηρήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο, έτσι ώστε το δέρμα σας να αισθάνεται και να φαίνεται ενυδατωμένο, παχύρρευστο και υγιές. Μόνο ένα γραμμάριο υαλουρονικού οξέος έχει την εντυπωσιακή ικανότητα να κρατά έως και…

    Μοιράσου το:
  • Γλυκερίνη φυτική 99,8%

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    2,004,00

    Η γλυκερίνη είναι  γνωστή και ως γλυκερόλ. Είναι μια φυσική ένωση αλκοόλης και ένα συστατικό πολλών λιπιδίων. Η γλυκερίνη χρησιμοποιείται σε καλλυντικά και προϊόντα προσωπικής φροντίδας κυρίως για τη βελτίωση της απαλότητας και της υγρασίας του δέρματος. Είναι ένα υγραντικό (προσελκύει υγρασία στο δέρμα), φυσικό μαλακτικό και έχει ψυκτική δράση.   Χρήση σε καλλυντικά και…

    Μοιράσου το:
  • Σορβιτόλη

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    2,205,00

    Η σορβιτόλη, που ονομάζεται επίσης D-σορβιτόλη,  E420 και D-γλυκιτόλη, είναι ένας τύπος υδατανθράκων. Εμπίπτει σε μια κατηγορία αλκοολών ζάχαρης που ονομάζονται πολυόλες. Αυτή η υδατοδιαλυτή ένωση βρίσκεται φυσικά σε ορισμένα φρούτα, συμπεριλαμβανομένων των μήλων, των βερίκοκων,  των μούρων, των ροδάκινων, των δαμάσκηνων και των σύκων. Κατασκευαεται επίσης από σιρόπι καλαμποκιού για χρήση σε συσκευασμένα τρόφιμα,…

    Μοιράσου το:
  • Magna CBD Nasal Spray 50mg 10ml

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    19,95

    Μην αφήνετε ένα κρύωμα ή μια ρινική συμφόρηση να σας χαλάσει την μέρα. CBD Orrspray είναι ειδικά φτιαγμένο για να καθαρίζει τους φραγμένους αεραγωγούς και να ανανεώνει και να αναζωογονεί το σώμα σας. Η μοναδική μας φόρμουλα είναι ένα εκλεπτυσμένο μείγμα από CBD (κανναβιδιόλη), ευκάλυπτο και καψαϊκίνη που μπορεί να προσφέρει άμεση ανακούφιση, ώστε να…

    Μοιράσου το:
  • Λάδι Αβοκάντο

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    7,00

    Αυτό που τα κάνει ιδιαίτερα είναι η άμεση ενυδάτωση που προσφέρουν, η βελούδινη αίσθηση και η διάρκεια. Όσο για τα μαλλιά, τα δημοφιλή λάδια, προσφέρουν ενυδάτωση και θρέψη, αν τα χρησιμοποιήσουμε σαν μάσκα και λεία ευκολοχτένιστα μαλλιά αν τα χρησιμοποιήσουμε μετά το λούσιμο. Στην αγορά θα βρείτε πολλά και διαφορετικά λάδια με διάφορα αρώματα ή…

    Μοιράσου το:
  • Βαζελίνη Φυτική

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    5,50

    Είναι ένα προϊόν φτιαγμένο για να αντικαταστήσει τη βαζελίνη που είναι φτιαγμένη από πετρέλαιο. Ή φυτική βαζελίνη περιέχει μείγμα ελαίων και τριγλυκεριδίων και λευκό κερί. Μιμείται αρκετά καλά τις ιδιότητες της βαζελίνης που έχουμε γνωρίσει μέχρι τώρα και λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο ως ενυδατικός παράγοντας για πολύ ξηρές και ταλαιπωρημένες επιδερμίδες.  

    Μοιράσου το:
  • Βαζελίνη φαρμακευτική

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    3,005,70

    Η φαρμακευτική βαζελίνη Είναι ένα μείγμα ορυκτών και κεριών που μπορούν εύκολα να απλωθούν. Η βαζελίνη έχει χρησιμοποιηθεί για περισσότερα από 140 χρόνια ως θεραπευτικό βάλσαμο και αλοιφή για πληγές, εγκαύματα και σκασμένο δέρμα. Η βαζελίνη λειτουργεί ως εμγρακτικό συστατικό. Αυτό σημαίνει ότι, ως επί το πλείστον, δεν προσθέτει πραγματικά υγρασία στο πρόσωπό σας. Αυτό…

    Μοιράσου το:
  • Λάδι Αβοκάντο-ΚΙΤ

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    5,50

    Το ΚΙΤ περιλαμβάνει τα παρακάτω υλικά, και σας προσφέρει την χαρά της δημιουργίας. 30gr φυτική βαζελίνη ή φαρμακευτική βαζελίνη 50gr λάδι αβοκάντο 50gr αμυγδαλέλαιο 20 σταγόνες αιθέριο έλαιο αγιόκλημα Την συνταγή θα βρείτε ΕΔΩ. Τα λάδια σώματος είναι πολύ δημοφιλή τα τελευταία χρόνια για σώμα και πρόσωπο αλλά και για τα μαλλιά. Αυτό που τα κάνει…

    Μοιράσου το:
  • Phenoxyethanol

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    3,5016,00

    Το Phenoxetol είναι ένα ιδανικό συντηρητικό για μικροβιακά για υδατικά προϊόντα με βάση ανιονικά, μη ιονικά ή αμφοτερικά επιφανειοδραστικά. Χρησιμοποιείται ευρέως ως αντιμικροβιακό συντηρητικό για καλλυντικά, προϊόντα περιποίησης και φαρμακευτικές εφαρμογές, όπως σαμπουάν, αφρόλουτρα, αφρόλουτρα ή υγρά απορρυπαντικά. Αυτό το προϊόν είναι χημικά αδρανές και συνεπώς είναι συμβατό με την πλειονότητα των τύπων χημικών ενώσεων.

    Μοιράσου το:
  • Optiphen

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    6,5037,00

    INCI: Phenoxyethanol, Caprylyl Glyco Το Optiphen είναι ένα μοναδικό σκεύασμα συντηρητικού υγρού που αποτελείται από φαινοξυαιθανόλη και μια μαλακτική βάση. Ο συνδυασμός αυτών των συστατικών παρέχει βελτιστοποιημένη προστασία έναντι μικροβιακής ανάπτυξης από βακτήρια και ζύμες, ενώ παράλληλα δίνει στο τελικό προϊόν εξαιρετική αίσθηση. Δρα αποτελεσματικά κατά των βακτηρίων της ζύμης και  της μούχλας στα καλλυντικά…

    Μοιράσου το:
  • Geogard 221

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    4,0024,50

    INCI Name: Dehydroacetic Acid (and) Benzyl Alcohol Το Geogard® 221 είναι ένα διαυγές, ανοιχτό κίτρινο έως πορτοκαλί υγρό παγκοσμίως εγκεκριμένο συντηρητικό για καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης με ευρεία δραστηριότητα. Αυτό το συντηρητικό βασίζεται σε αφυδροοξικό οξύ (DHA) και βενζυλική αλκοόλη και πληροί τα πρότυπα NPA και Soil Association και είναι αποτελεσματικό σε ένα ευρύ φάσμα…

    Μοιράσου το:
  • Έλαιο jojoba

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    6,5050,00

    INCI: Simmondsia chinensis Seed Oil Eξάγεται από τους σπόρους του  θάμνου Jojoba (Simmondsia chinensis). Το έλαιο Jojoba είναι εστέρας κεριού και είναι το μόνο μη τριγλυκερίδιο όλων των φυτικών ή ζωικών ελαίων, εκτός από αυτό της φάλαινας. Αποτελείται από 98-100% cis-μονοακόρεστους υγρούς εστέρες. Το Jojoba Oil είναι ένα από τα καλύτερα καλλυντικά συστατικά στον κόσμο. Οι…

    Μοιράσου το:
  • Έλαιο αλκάνας (Alkanna root oil)

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    6,0025,00

    INCI: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Alkanna tinctoria Root Extract, Tocopherol Ελαιώδες εκχύλισμα της ρίζας του φυτού Alkanna tinctoria. Διαθέτει μεγάλη αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση. Οι επουλωτικές ιδιότητες του ελαίου της αλκάνας το καθιστούν στην κορυφή των προϊόντων που είναι σημαντικά για τη θεραπεία της λύσης του δέρματος, κάθε είδους εγκαύματα ακόμα και χημικά, αλλά…

    Μοιράσου το:
  • Υδατοδιαλυτό έλαιο καρύδας

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    4,0025,50

    INCI Name: Coconut Oil Glycereth-8 Esters (and) Water Το  ελαιοδυαλυτό έλαιο καρύδας χρησιμοποιεί τις μαλακτικές, λιπαντικές και προστατευτικές ιδιότητες του ελαίου καρύδας (Cocos nucifera, Arecaceae) σε υδατοδιαλυτή μορφή.

    Μοιράσου το:
  • Έλαιο Αβησσυνίας (Abyssinian seed oil)

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    5,5035,00

    Το έλαιο  Αβυσσηνίας είναι ένας εξαιρετικός φυσικός παράγοντας περιποίησης για τα μαλλιά και το δέρμα. Περιέχει ασυνήθιστα υψηλό επίπεδο (40-60%) του μονοακόρεστου λιπαρού οξέος μακράς αλύσου, Ερουκικό οξύ, καθιστώντας το εξαιρετικά ανθεκτικό στην οξείδωση και τη θερμική υποβάθμιση. Επιπλέον, η υψηλή περιεκτικότητα του Erucic Acid αντιπροσωπεύει εν μέρει τα εξαιρετικά οφέλη περιποίησης του δέρματος και…

    Μοιράσου το: