Βλέπετε 73–96 απο 193 αποτέλεσματα

  • Βούτυρο Μονόι (Monoi de Tahiti)

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    6,80

    INCI: Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Gardenia Tahitensis Flower Extract Το Monoi de Tahiti  παράγεται στην Ταϊτή με την έγχυση λουλουδιών Gardenia σε παρθένο λάδι καρύδας. Το MONOI σημαίνει «Γλυκό αρωματικό λάδι» στα Reo-Maohi, την αρχαία γλώσσα των Πολυνησιακών. Το Monoï de Tahiti Oil είναι ένα κεχριμπαρένιο υγρό πάνω από 25 ° C και ένα ελαφρώς…

    Μοιράσου το:
  • Βούτυρο νύχτας προσώπου

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    28,00

    Βούτυρο Νύχτας προσώπου με Monoi Oil  (Έλαιο Γαρδένιας Ταϊτής)

  • Γεράνι

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    6,50

    Αιθέρια έλαια – Γεράνι

  • Γεράνι

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    2,809,50

    Το ανθόνερο του γερανίου το παραλαμβάνουμε από την απόσταξη του αιθέριου ελαίου του φυτού. Ρυθμίζει το ph της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα να εξισορροπεί και τη λιπαρότητα και την ξηρότητα. Αντιφλεγμονώδες, με αντιγηραντικές ιδιότητες. Κατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες.

    Μοιράσου το:
  • Γιασεμί

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    8,50

    Άρωμα Γιασεμί για καλλυντικά και σαπούνια

    Μοιράσου το:
  • Γιασεμί

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    2,809,50

    Το ανθόνερο γιασεμί παράγεται από το απόσταγμα των ανθών του γιασεμιού. Προλαμβάνει την γήρανση του δέρματος και έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Ανακουφίζει το ξηρό δέρμα και ρυθμίζει τη λιπαρότητα, ενώ δίνει λάμψη και βαθιά ενυδάτωση. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

    Μοιράσου το:
  • Γιασεμί 1%

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    9,00

    Αιθέρια έλαια – Γιασεμί

  • Γλυκερίνη φυτική 99,8%

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    2,004,00

    Η γλυκερίνη είναι  γνωστή και ως γλυκερόλ. Είναι μια φυσική ένωση αλκοόλης και ένα συστατικό πολλών λιπιδίων. Η γλυκερίνη χρησιμοποιείται σε καλλυντικά και προϊόντα προσωπικής φροντίδας κυρίως για τη βελτίωση της απαλότητας και της υγρασίας του δέρματος. Είναι ένα υγραντικό (προσελκύει υγρασία στο δέρμα), φυσικό μαλακτικό και έχει ψυκτική δράση.   Χρήση σε καλλυντικά και…

    Μοιράσου το:
  • Γόμμα guar

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    2,20

    Γαλακτοματωποιητές – Γόμμα guar

  • Γωλθερία

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    4,50

    Αιθέρια Έλαια – Γωλθερία

  • Δαφνέλαιο

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    5,4034,20

    Δαφνέλαιο

  • Δεντρολίβανο

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    5,50

    Αιθέρια έλαια – Δεντρολίβανο

  • Δεντρολίβανο

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    2,809,50

    Το ανθόνερο δεντρολίβανου προέρχεται από την απόσταξη του φυτού. Λόγω των στυπτικών του ιδιοτήτων, χρησιμοποιείται σε συσφυκτικά προϊόντα. Ίσως το ανθόνερο με τις περισσότερες ιδιότητες, αφού είναι αντισηπτικό, αντιφλεγμονώδες, αντιγηραντικό, επουλωτικό και ρυθμίζει το ph του δέρματος. Βασικό συστατικό για προϊόντα κατά της βαριάς ακμής. Κατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες.

    Μοιράσου το:
  • Διοξείδιο του τιτανίου

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    2,50

    Διάφορα – Διοξείδιο του τιτανίου

    Μοιράσου το:
  • Εκχύλισμα Αγγουριού

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    6,00

    Το εκχύλισμα από το αγγουριού είναι ευεργετικό για την επιδερμίδα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν τονωτικό, αντιοξειδωτικό, μαλακτικό και ενυδατικό. Περιέχει συνδυασμό βιταμινών C και B1, ιχνοστοιχείων, σακχάρων και καροτενίων.  Δρα ήπια σε ηλιακά εγκαύματα, δροσίζει το δέρμα, και επιταχύνει την επούλωση. Χρησιμοποιείται για πρησμένα και κουρασμένα μάτια, σε κρέμες, γέλες, λοσιόν, ακόμα και σε παγάκια…

    Μοιράσου το:
  • Εκχύλισμα Αμεμαλίδας

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    6,00

    Το εκχύλισμα αμαμελίδας προέρχεται από την Hamamelis virginiana (Αμαμελίς η παρθενική) φυτό της βόρειας Αμερικής που ευδοκιμεί και στην Ελλάδα. Η δράση του ως αντιαιμορραγικό, αντιφλεγμονώδες, στυπτικό, αγγειοσυσταλτικό είναι εξαιρετική. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης, λόγω της στυπτικής του ιδιότητας όπου υπάρχει αιμορραγία. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τις αιμορροΐδες. Βοηθά στην αποσυμφόρηση των αιμοφόρων αγγείων και…

    Μοιράσου το:
  • Εκχύλισμα Λεβάντας

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    6,00

    Το της εκχύλισμα λεβάντας χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα ως καταπραϋντικό και ανακουφιστικό για το δέρμα. Διαθέτει ήπιες αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και εμποδίζει την επιμόλυνση των πληγών. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το εκχύλισμα λεβάντας για να φτιάξουμε προϊόντα για το πρόσωπο ή το σώμα, όπως επίσης και για προϊόντα μαλλιών. Βοηθά στη φλόγωση και τη φαγούρα, ηρεμεί το…

    Μοιράσου το:
  • Εκχύλισμα Μέντας

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    6,00

    Το της εκχύλισμα μέντας είναι απόσταγμα από εκχύλιση του φυτού mentha piperita. Έχει δροσιστικές και ψυκτικές ιδιότητες και χρησιμοποιείται για την ανακούφιση του δέρματος, από φλογώσεις και ηλιακά εγκαύματα ιδιαίτερα σε μορφή γέλης ή λοσιόν. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε προϊόντα για κουρασμένα πόδια, ρευματισμούς και πόνους αρθρώσεων και μυών, ερεθισμένο δέρμα και κνησμό, αλλά και…

    Μοιράσου το:
  • Εκχύλισμα Πράσινο Τσάι

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    6,00

    Το εκχύλισμα από το πράσινο τσάι είναι ένας υπέροχος βοηθός κατά της αντιγήρανσης. Βοηθά άμεσα στην εξάλειψη των μικρών γραμμών και ρυτίδων με συχνή εφαρμογή τοπικά είτε μόνο του, είτε μέσα σε προϊόντα. Χάρη στις αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του μειώνει τη ζημιά που προκαλεί η έκθεση στον ήλιο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε…

    Μοιράσου το:
  • Εκχύλισμα Χαμομηλιού

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    6,00

    Το εκχύλισμα χαμομηλιού, έχει ήπια αντισηπτική και αντιερεθιστική δράση και αντιμολυσματικές ιδιότητες. Λειτουργεί σαν ηρεμιστικό σε, ημικρανίες, νευραλγίες και ζαλάδες ενώ είναι και αντισπασμωδικό. Βοηθάει στην επούλωση των πληγών, των εγκαυμάτων και καταπραΰνει τα εκζέματα. Έχει ήπια δράση απέναντι σε διάφορες φλεγμονές των ματιών ή του δέρματος, των ελκών στο στόμα, της ουλίτιδας. Μπορεί μα…

    Μοιράσου το:
  • Έλαιο jojoba

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    6,5050,00

    INCI: Simmondsia chinensis Seed Oil Eξάγεται από τους σπόρους του  θάμνου Jojoba (Simmondsia chinensis). Το έλαιο Jojoba είναι εστέρας κεριού και είναι το μόνο μη τριγλυκερίδιο όλων των φυτικών ή ζωικών ελαίων, εκτός από αυτό της φάλαινας. Αποτελείται από 98-100% cis-μονοακόρεστους υγρούς εστέρες. Το Jojoba Oil είναι ένα από τα καλύτερα καλλυντικά συστατικά στον κόσμο. Οι…

    Μοιράσου το:
  • Έλαιο Neem (Neem oil)

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    5,8030,00

    INCI Name: Melia Azadirachta Seed Oil Το Neem Oil λαμβάνεται με ψυχρή πίεση των σπόρων του δέντρου Neem, Melia Azadirachta, που αναπτύσσεται στο μεγαλύτερο μέρος της Ινδίας και της Βιρμανίας. Αυτό το προϊόν είναι προσεκτικά εκλεπτυσμένο για να απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές που συνήθως σχετίζονται με τα προϊόντα Neem. Έχει πολλές εσωτερικές και εξωτερικές ιατρικές…

    Μοιράσου το:
  • Έλαιο Αβησσυνίας (Abyssinian seed oil)

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    5,5035,00

    Το έλαιο  Αβυσσηνίας είναι ένας εξαιρετικός φυσικός παράγοντας περιποίησης για τα μαλλιά και το δέρμα. Περιέχει ασυνήθιστα υψηλό επίπεδο (40-60%) του μονοακόρεστου λιπαρού οξέος μακράς αλύσου, Ερουκικό οξύ, καθιστώντας το εξαιρετικά ανθεκτικό στην οξείδωση και τη θερμική υποβάθμιση. Επιπλέον, η υψηλή περιεκτικότητα του Erucic Acid αντιπροσωπεύει εν μέρει τα εξαιρετικά οφέλη περιποίησης του δέρματος και…

    Μοιράσου το:
  • Έλαιο αγριοτριαντάφυλλο (Rose Hip oil)

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    12,5080,00

    INCI: Rosa Moschata (Rose hip) seed oil Φυσικό λάδι που εξάγεται από τους σπόρους του άγριου τριαντάφυλλου. Περιέχει υψηλή περιεκτικότητα σε λινελαϊκά και λινολενικά απαραίτητα λιπαρά οξέα που αποτελούν βασικά συστατικά των επιδερμικών κυττάρων του δέρματος. Πολύ  μαλακτικό και ενυδατικό, αφήνει το δέρμα απαλό, λείο και ενυδατωμένο, έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει την εμφάνιση της γήρανσης…

    Μοιράσου το: