Βλέπετε 169–192 απο 193 αποτέλεσματα

  • Ροζ τριαντάφυλλο

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    7,00

    Αρώματα καλλυντικών, σαπουνιών – Ροζ τριαντάφυλλο

    Μοιράσου το:
  • Ρυζέλαιο

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    4,0017,00

    Ρυζέλαιο

  • Σανταλόξυλο

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    5,80

    Αιθέρια Έλαια – Σανταλόξυλο

  • Σεμινάριο Φυσικής Κοσμητολογίας

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    100,00

    4 τρίωρα μαθήματα Πιστοποιητικό παρακολούθησης σεμιναρίου επιμόρφωσης. Κόστος: 100 € Το σεμινάριο φυσικής κοσμητολογίας προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν, να: μάθουν τις ιδιότητες των βασικών βοτάνων, δέντρων, ρητινών κλπ., τη χρήση τους σε καλλυντικά προϊόντα και θεραπευτικά σκευάσματα, το συνδυασμό και την απομόνωση των συστατικών τους, έτσι ώστε να παρέχουν τη μέγιστη απόδοση…

    Μοιράσου το:
  • Σησαμέλαιο

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    3,5014,00

    INCI : Sesamum indicum (Σουσάμι) Σπόρος ελαίου. Το σησαμέλαιο παράγεται με συμπίεση των σπόρων. Οι καλλυντικές εφαρμογές περιλαμβάνουν αντιγηραντική, ενυδατική, επιδιόρθωση φραγμού του δέρματος, φωτοπροστασία και ευαίσθητο / ερεθισμένο δέρμα. Συνιστώμενο επίπεδο χρήσης: 0,5 – 5,0%.

    Μοιράσου το:
  • Σιτέλαιο

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    6,0032,00

    Σιτέλαιο

  • Σοκολάτα

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    1,504,00

    Αρώματα τροφίμων με γεύσεις – Σοκολάτα

  • Σορβιτόλη

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    2,205,00

    Η σορβιτόλη, που ονομάζεται επίσης D-σορβιτόλη,  E420 και D-γλυκιτόλη, είναι ένας τύπος υδατανθράκων. Εμπίπτει σε μια κατηγορία αλκοολών ζάχαρης που ονομάζονται πολυόλες. Αυτή η υδατοδιαλυτή ένωση βρίσκεται φυσικά σε ορισμένα φρούτα, συμπεριλαμβανομένων των μήλων, των βερίκοκων,  των μούρων, των ροδάκινων, των δαμάσκηνων και των σύκων. Κατασκευαεται επίσης από σιρόπι καλαμποκιού για χρήση σε συσκευασμένα τρόφιμα,…

    Μοιράσου το:
  • Σταφυλοκουκουτσέλαιο (Grape seed oil)

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    2,8012,00

    INCI: Vitis Vinifera Φυσικό λάδι που συμπιέζεται από τους σπόρους σταφυλιών (ψυχρής πίεσης), περιέχει 60-76% λινελαϊκό οξύ, 12-25% ελαϊκό οξύ, 6-9% παλμιτικό οξύ και 3-6% στεατικό οξύ, πλούσιο σε διάφορες βιταμίνες συμπεριλαμβανομένης της βιταμίνης Α, D και Ε. Απαλό κίτρινο έως πρασινωπό υγρό, ελαφρά οσμή. Διαλυτό σε αλκοόλ, αδιάλυτο στο νερό. Αποτελεσματικό, μη λιπαρό μαλακτικό…

    Μοιράσου το:
  • Στεαρίνη

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    1,503,60

    Γαλακτοματοποιητές – Στεαρίνη

  • Τσιχλόφουσκα

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    1,504,00

    Αρώματα τροφίμων με γεύσεις – Τσιχλόφουσκα

  • Υαλουρονικό οξύ  1%

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    7,0040,00

    «Το υαλουρονικό οξύ ή  HA  απαντάται φυσικά στο ανθρώπινο σώμα. Η ουσία λειτουργεί ως μαγνήτης για την υγρασία, βοηθώντας τα κύτταρα σας να διατηρήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο, έτσι ώστε το δέρμα σας να αισθάνεται και να φαίνεται ενυδατωμένο, παχύρρευστο και υγιές. Μόνο ένα γραμμάριο υαλουρονικού οξέος έχει την εντυπωσιακή ικανότητα να κρατά έως και…

    Μοιράσου το:
  • Υδατοδιαλυτό έλαιο καρύδας

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    4,0025,50

    INCI Name: Coconut Oil Glycereth-8 Esters (and) Water Το  ελαιοδυαλυτό έλαιο καρύδας χρησιμοποιεί τις μαλακτικές, λιπαντικές και προστατευτικές ιδιότητες του ελαίου καρύδας (Cocos nucifera, Arecaceae) σε υδατοδιαλυτή μορφή.

    Μοιράσου το:
  • Υλάνγκ υλάνγκ

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    9,00

    Αιθέρια Έλαια – Υλάνγκ υλάνγκ

  • Φασκόμηλο

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    5,40

    Αιθέρια έλαια – Φασκόμηλο

  • Φοινικέλαιο

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    7,00

    Φοινικέλαιο

  • Φοινικέλαιο (Palm oil)

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    7,00

    INCI : Elaeis Guineensi Ενυδατικό και αντιοξειδωτικό λάδι. Συγκαταλέγεται  στα  έλαια που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή σαπουνιού, αφού προσδίδει σκληρότητα και πλούσιο αφρισμό. Χρήσεις: Σαμπουάν,  προϊόντα μακιγιαζ, σαπούνια, κρέμες, conditioners, lotion, κλπ.

    Μοιράσου το:
  • Φοινικοπυρηνέλαιο (Palm Kernel oil)

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    7,00

    INCI : Elaeis Guineensis kernel oil Ενυδατικό και αντιοξειδωτικό λάδι. Συγκαταλέγεται  στα  έλαια που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή σαπουνιού, αφού προσδίδει σκληρότητα και πλούσιο αφρισμό. Χρήσεις: Σαμπουάν,  προϊόντα μακιγιαζ, σαπούνια, κρέμες, conditioners, lotion, κλπ.

    Μοιράσου το:
  • Φράουλα

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    1,504,00

    Αρώματα τροφίμων με γεύσεις – Φράουλα

  • Φράουλα

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    7,00

    Αρώματα καλλυντικών, σαπουνιών – Φράουλα

    Μοιράσου το:
  • Φυτική γλυκερίνη

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    3,005,50

    Διάφορα – Φυτική γλυκερίνη

    Μοιράσου το:
  • Χαμομηλέλαιο

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    7,6036,00

    Χαμομηλέλαιο

  • Χαμομήλι

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    7,00

    Αιθέρια έλαια – Χαμομήλι

  • Χαμομήλι

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    2,809,50

    Το ανθόνερο χαμομηλιού το παραλαμβάνουμε από την απόσταξη του αιθέριου ελαίου του φυτού. Είναι απαραίτητο στο ευαίσθητο και ερεθισμένο δέρμα, ενώ είναι το κύριο συστατικό στα βρεφικά αλλά και στα γυναικολογικά προϊόντα. Ενυδατώνει και ξεκουράζει την επιδερμίδα, ενώ προσφέρει λάμψη και αναζωογόνηση. Κατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες, αλλά κυρίως για τις ευαίσθητες.

    Μοιράσου το: