Βλέπετε 1–24 απο 39 αποτέλεσματα

  • Φ.Ε. – Σταφυλοκουκουτσέλαιο (Grape seed oil) [100ml]

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    2,8012,00

    INCI: Vitis Vinifera Φυσικό λάδι που συμπιέζεται από τους σπόρους σταφυλιών (ψυχρής πίεσης), περιέχει 60-76% λινελαϊκό οξύ, 12-25% ελαϊκό οξύ, 6-9% παλμιτικό οξύ και 3-6% στεατικό οξύ, πλούσιο σε διάφορες βιταμίνες συμπεριλαμβανομένης της βιταμίνης Α, D και Ε. Απαλό κίτρινο έως πρασινωπό υγρό, ελαφρά οσμή. Διαλυτό σε αλκοόλ, αδιάλυτο στο νερό. Αποτελεσματικό, μη λιπαρό μαλακτικό…

    Μοιράσου το:
  • Φ.Ε. – Έλαιο ιπποκαστανέας (Horse Chestnut oil) [100ml]

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    5,5037,00

    INCI: Aesculus Hippocastanum Δρα ως ενυδατικό, μαλακτικό, αντιφλεγμονώδες και διορθωτικό μέσο καθώς  και για τόωση του κυκλοφορικού . Παρέχει αποκατάσταση της δομής του δέρματος και της ελαστικότητας. Συνιστάται για προϊόντα περιποίησης του δέρματος αλλά και για βοηθητικό στη θεραπεία των αιμορροΐδων, της φλεβίτιδας και για τα κουρασμένα πόδια.

    Μοιράσου το:
  • Φ.Ε. – Έλαιο αλκάνας (Alkanna root oil) [100ml]

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    6,0025,00

    INCI: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Alkanna tinctoria Root Extract, Tocopherol Ελαιώδες εκχύλισμα της ρίζας του φυτού Alkanna tinctoria. Διαθέτει μεγάλη αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση. Οι επουλωτικές ιδιότητες του ελαίου της αλκάνας το καθιστούν στην κορυφή των προϊόντων που είναι σημαντικά για τη θεραπεία της λύσης του δέρματος, κάθε είδους εγκαύματα ακόμα και χημικά, αλλά…

    Μοιράσου το:
  • Φ.Ε. – Έλαιο Αβησσυνίας (Abyssinian seed oil) [100ml]

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    5,5035,00

    Το έλαιο  Αβυσσηνίας είναι ένας εξαιρετικός φυσικός παράγοντας περιποίησης για τα μαλλιά και το δέρμα. Περιέχει ασυνήθιστα υψηλό επίπεδο (40-60%) του μονοακόρεστου λιπαρού οξέος μακράς αλύσου, Ερουκικό οξύ, καθιστώντας το εξαιρετικά ανθεκτικό στην οξείδωση και τη θερμική υποβάθμιση. Επιπλέον, η υψηλή περιεκτικότητα του Erucic Acid αντιπροσωπεύει εν μέρει τα εξαιρετικά οφέλη περιποίησης του δέρματος και…

    Μοιράσου το:
  • Φ.Ε. – Αμυγδαλέλαιο [100ml]

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    3,009,00

    Αμυγδαλέλαιο

  • Φ.Ε. – Argan [100ml]

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    12,00

    Φυτικά Έλαια – Argan

  • Φ.Ε. – Έλαιο jojoba [100ml]

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    6,5050,00

    INCI: Simmondsia chinensis Seed Oil Eξάγεται από τους σπόρους του  θάμνου Jojoba (Simmondsia chinensis). Το έλαιο Jojoba είναι εστέρας κεριού και είναι το μόνο μη τριγλυκερίδιο όλων των φυτικών ή ζωικών ελαίων, εκτός από αυτό της φάλαινας. Αποτελείται από 98-100% cis-μονοακόρεστους υγρούς εστέρες. Το Jojoba Oil είναι ένα από τα καλύτερα καλλυντικά συστατικά στον κόσμο. Οι…

    Μοιράσου το:
  • Φ.Ε. – Υδατοδιαλυτό έλαιο καρύδας [100ml]

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    4,0025,50

    INCI Name: Coconut Oil Glycereth-8 Esters (and) Water Το  ελαιοδυαλυτό έλαιο καρύδας χρησιμοποιεί τις μαλακτικές, λιπαντικές και προστατευτικές ιδιότητες του ελαίου καρύδας (Cocos nucifera, Arecaceae) σε υδατοδιαλυτή μορφή.

    Μοιράσου το:
  • Φ.Ε. – Κλασματοποιημένο έλαιο καρύδας (Coconut-oil) [100ml]

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    3,0013,00

    Το λάδι κλασματοποιημένο καρύδας είναι ένα απίστευτα υγιές λάδι. Είναι πλούσιο σε πολλά λιπαρά οξέα μεσαίας αλυσίδας που μπορούν να έχουν ισχυρά αποτελέσματα στον μεταβολισμό σας. Παρασκευάζεται από λάδι καρύδας και αποτελείται κυρίως από δύο λιπαρά οξέα μεσαίας αλυσίδας. Διατίθεται στο εμπόριο ως λάδι καρύδας που μπορεί να παραμείνει σε υγρή μορφή στο ψυγείο.

    Μοιράσου το:
  • Φ.Ε. – Έλαιο αλόης (Aloe vera oil) [100ml]

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    7,0035,00

    INCI: Aloe Barbadensis Leaf Extract Το Aloe Vera Oil είναι ένα λιπαρό εκχύλισμα από φύλλα Aloe barbadensis. Η Αλόη είναι ένα κοινό συστατικό πολλών καλλυντικών προϊόντων, λόγω των ενυδατικών και μαλακτικών ιδιοτήτων της, καθώς και των αντιγηραντικών της δράσεων στο δέρμα. Το Aloe Oil έχει χαρακτηριστική αντιοξειδωτική δράση και επομένως είναι κατάλληλο για αντιγηραντικές θεραπείες…

    Μοιράσου το:
  • Φ.Ε. – Tamanu oil [100ml]

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    10,00

    INCI: Calophyllum Inophyllum Το Tamanu Oil  εξάγεται με ψυχρή πίεση από τον σπόρο του πολυνησιακού δέντρου Tamanu. Το Tamanu Oil  είναι ένα διαυγές κίτρινο έως πρασινωπό λάδι με χαρακτηριστική οσμή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μαλακτικό σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων φροντίδας του δέρματος. Έχει εξαιρετικές ιδιότητες επούλωσης του δέρματος καθώς και πολύ ισχυρές αντι-νευραλγικές, αντιφλεγμονώδεις,…

    Μοιράσου το:
  • Φ.Ε. – Έλαιο αγριοτριαντάφυλλο (Rose Hip oil) [100ml]

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    12,5080,00

    INCI: Rosa Moschata (Rose hip) seed oil Φυσικό λάδι που εξάγεται από τους σπόρους του άγριου τριαντάφυλλου. Περιέχει υψηλή περιεκτικότητα σε λινελαϊκά και λινολενικά απαραίτητα λιπαρά οξέα που αποτελούν βασικά συστατικά των επιδερμικών κυττάρων του δέρματος. Πολύ  μαλακτικό και ενυδατικό, αφήνει το δέρμα απαλό, λείο και ενυδατωμένο, έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει την εμφάνιση της γήρανσης…

    Μοιράσου το:
  • Φ.Ε. – Έλαιο Neem (Neem oil) [100ml]

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    5,8030,00

    INCI Name: Melia Azadirachta Seed Oil Το Neem Oil λαμβάνεται με ψυχρή πίεση των σπόρων του δέντρου Neem, Melia Azadirachta, που αναπτύσσεται στο μεγαλύτερο μέρος της Ινδίας και της Βιρμανίας. Αυτό το προϊόν είναι προσεκτικά εκλεπτυσμένο για να απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές που συνήθως σχετίζονται με τα προϊόντα Neem. Έχει πολλές εσωτερικές και εξωτερικές ιατρικές…

    Μοιράσου το:
  • Φ.Ε. – Έλαιο νυχτολούλουδο [100ml]

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    8,0065,00

    INCI : Oenothera biennis Το λάδι που προέρχεται από τους σπόρους  του φυτού  που ονομάζεται Evening Primrose. Παρόμοια με άλλα φυτικά έλαια, είναι γεμάτο με θρεπτικά και ενυδατικά λιπαρά οξέα. Είναι μια πολύ πλούσια πηγή λινελαϊκού οξέος (66-76%) και περιέχει επίσης το καταπραϋντικό και θεραπευτικό λιπαρό οξύ, γάμμα-λινολενικό οξύ (γνωστό και ως GLA, 7-12%) (Btw,…

    Μοιράσου το:
  • Φ.Ε. – Φοινικοπυρηνέλαιο (Palm Kernel oil) [100ml]

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    7,00

    INCI : Elaeis Guineensis kernel oil Ενυδατικό και αντιοξειδωτικό λάδι. Συγκαταλέγεται  στα  έλαια που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή σαπουνιού, αφού προσδίδει σκληρότητα και πλούσιο αφρισμό. Χρήσεις: Σαμπουάν,  προϊόντα μακιγιαζ, σαπούνια, κρέμες, conditioners, lotion, κλπ.

    Μοιράσου το:
  • Φ.Ε. – Φοινικέλαιο (Palm oil) [100ml]

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    7,00

    INCI : Elaeis Guineensi Ενυδατικό και αντιοξειδωτικό λάδι. Συγκαταλέγεται  στα  έλαια που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή σαπουνιού, αφού προσδίδει σκληρότητα και πλούσιο αφρισμό. Χρήσεις: Σαμπουάν,  προϊόντα μακιγιαζ, σαπούνια, κρέμες, conditioners, lotion, κλπ.

    Μοιράσου το:
  • Φ.Ε. – Έλαιο ιπποφαές (Sea Buckthorn oil) [100ml]

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    12,5080,00

    Έχει μια πολύ μοναδική σύνθεση λιπαρών οξέων: το 65% είναι ένας συνδυασμός του σπάνιου Ωμέγα-7, γνωστού και ως παλμιτολεϊκού οξέος και του πιο κοινού παλμιτικού οξέος . Τα λιπαρά οξέα δίνουν στο λάδι ωραίες ενυδατικές και προστατευτικές ιδιότητες. Περιέχει αντιοξειδωτικά,  βιταμίνη Ε (σε πολλαπλές μορφές), αντιοξειδωτικά (και πορτοκαλί χρώμα) χρωστικές β-καροτένιο και λυκοπένιο , καθώς…

    Μοιράσου το:
  • Φ.Ε. – Σησαμέλαιο [100ml]

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    3,5014,00

    INCI : Sesamum indicum (Σουσάμι) Σπόρος ελαίου. Το σησαμέλαιο παράγεται με συμπίεση των σπόρων. Οι καλλυντικές εφαρμογές περιλαμβάνουν αντιγηραντική, ενυδατική, επιδιόρθωση φραγμού του δέρματος, φωτοπροστασία και ευαίσθητο / ερεθισμένο δέρμα. Συνιστώμενο επίπεδο χρήσης: 0,5 – 5,0%.

    Μοιράσου το:
  • Φ.Ε. – Καρθαμέλαιο [100ml]

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    2,808,80

    INCI: Λάδι σπόρου Carthamus Tinctorius (Safflower) Το Safflower Oil είναι πλούσιο σε απαραίτητα λιπαρά οξέα, κυρίως λινολεϊκό οξύ, έχει επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε ελαϊκό οξύ. Η περιεκτικότητα σε λινελαϊκό οξύ του ελαίου κνήκου βρίσκεται συνήθως σε επίπεδα άνω του 70%. Χρησιμοποιείται ως αντιοξειδωτικό, και αποφρακτικός παράγοντας περιποίησης δέρματος σε σκευάσματα προσωπικής φροντίδας. Βοηθά στην ανάπτυξη…

    Μοιράσου το:
  • Φ.Ε. – Έλαιο Σεντέλα (Centella Asiatica leaf ectract) [100ml]

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    5,5039,00

    INCI: έλαιο σπόρου helianthus annuus, εκχύλισμα centella asiatica Γνωστό επίσης ως λάδι Gotu kola, ενεργεί ως αντιγηραντικός, τονωτικός, συσφιγκτικός, ρυθμιστικός και αποκαταστατικός παράγοντας, έχει ιδιότητες διέγερσης κολλαγόνου, βοηθά στη μείωση των ουλών των ιστών και στην αποκατάσταση της λειτουργίας του φραγμού του δέρματος. Χρησιμοποιείται για  την αποκατάσταση σε  κατεστραμμένο ιστό, βελτιώνει τα φλεβικά ή κυκλοφορικά…

    Μοιράσου το:
  • Φ.Ε. – Έλαιο μπαομπάμπ (Baobab) [100ml]

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    8,5070,00

    INCI:  Έλαιο σπόρου Adansonia digitata. Το έλαιο Baobab πιέζεται απαλά από τους σπόρους του φρούτου baobab που αναπτύσσεται στις αφρικανικές σαβάνες. Έχει υψηλή περιεκτικότητα στα απαραίτητα λιπαρά οξέα όπως παλμιτικό, ελαϊκό, στεατικό και λινελαϊκό και περιέχει βιταμίνες Α, D, E και F.  Το έλαιο Baobab είναι κατάλληλο για τη θεραπεία ξηρού και ώριμου δέρματος για…

    Μοιράσου το:
  • Φ.Ε. – Δαφνέλαιο [100ml]

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    5,4034,20

    Δαφνέλαιο

  • Φ.Ε. – Έλαιο Καρύδας [100ml]

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    3,009,50

    Έλαιο Καρύδας

  • Φ.Ε. – Μακαντάμια [100ml]

    Βαθμολογήθηκε με 0 από 5
    4,0017,00

    Μακαντάμια