Φ.Ε. – Έλαιο Αβησσυνίας (Abyssinian seed oil) [100ml]

5,5035,00

Εκκαθάριση

Δωρεάν αποστολή εντός Αττικής για αγορές άνω των 50€.

  • Check Mark Εγγύηση ικανοποίησης
Ασφαλείς συναλλαγές
Κωδικός προϊόντος: 14027 Κατηγορία:
Μοιράσου το:

Περιγραφή

Το έλαιο  Αβυσσηνίας είναι ένας εξαιρετικός φυσικός παράγοντας περιποίησης για τα μαλλιά και το δέρμα.

Περιέχει ασυνήθιστα υψηλό επίπεδο (40-60%) του μονοακόρεστου λιπαρού οξέος μακράς αλύσου, Ερουκικό οξύ, καθιστώντας το εξαιρετικά ανθεκτικό στην οξείδωση και τη θερμική υποβάθμιση.

Επιπλέον, η υψηλή περιεκτικότητα του Erucic Acid αντιπροσωπεύει εν μέρει τα εξαιρετικά οφέλη περιποίησης του δέρματος και των μαλλιών. Προσδίδει  μια εξαιρετικά ελαφριά, μη λιπαρή αίσθηση στο δέρμα, ιδανική για πολλές εφαρμογές προσωπικής φροντίδας.

Είναι επίσης πλούσιο με βιταμίνες Α, Ε, Β1, Β2, Β6 και C,

Αυτό τοποθετεί το λάδι Αβησσυνίας  ως το μοναδικό  λάδι που ενυδατώνει πλούσια χωρίς λιπαρότητα, βελτιώνοντας τον τόνο και την υφή, μειώνοντας τη φλεγμονή και παρέχοντας αντιοξειδωτικά για εξαιρετικά αποτελέσματα αντιγήρανσης. Είναι επίσης μη φαγεσωρογόνο καθώς σέβεται τους πόρους.

Χρήσεις: σε όλα τα καλλυντικά σκευάσματα, κρέμες, λοσιόν, αντιγηραντικά και αντιρυτιδικά προιόντα, όπως επίσης σαμπουάν και μαλακτικές κρέμες μαλλιών, μάσκες μαλλιών, κλπ

Επιπλέον πληροφορίες

Συσκευασία

100ml, 1l, 500ml

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Φ.Ε. – Έλαιο Αβησσυνίας (Abyssinian seed oil) [100ml]”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *