Στεαρίνη

1,503,60

Γαλακτοματοποιητές – Στεαρίνη

Εκκαθάριση

Δωρεάν αποστολή εντός Αττικής για αγορές άνω των 50€.

  • Check Mark Εγγύηση ικανοποίησης
Ασφαλείς συναλλαγές
Κωδικός προϊόντος: 20140 Κατηγορία:
Μοιράσου το:

Περιγραφή

INCI Name: Stearic acid

Το στεατικό οξύ χρησιμοποιείται κυρίως στην παραγωγή απορρυπαντικών, σαπουνιών και καλλυντικών προσδίδοντας τους μαργαριταρένια υφή.

Χρήση:

  • Σαπούνια -8% ανά κιλό λαδιού
  • Καλλυντικά-3%
  • Βούτυρα -10%

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος Μ/Δ
Συσκευασία

100gr, 1kg, 250gr