Φ.Ε. – Υδατοδιαλυτό έλαιο καρύδας [100ml]

4,5032,50

Δωρεάν αποστολή εντός Αττικής για αγορές άνω των 50€.

  • Check Mark Εγγύηση ικανοποίησης
Ασφαλείς συναλλαγές
Κωδικός προϊόντος: 14028 Κατηγορία:
Μοιράσου το:

Περιγραφή

INCI Name: Coconut Oil Glycereth-8 Esters (and) Water

Το  ελαιοδυαλυτό έλαιο καρύδας χρησιμοποιεί τις μαλακτικές, λιπαντικές και προστατευτικές ιδιότητες του ελαίου καρύδας (Cocos nucifera, Arecaceae) σε υδατοδιαλυτή μορφή.

Επιπλέον πληροφορίες

Συσκευασία

100ml, 1l, 500ml

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Φ.Ε. – Υδατοδιαλυτό έλαιο καρύδας [100ml]”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.