(Βούτυρο) Μονόι (Monoi de Tahiti) [100gr]

6,80

Δωρεάν αποστολή εντός Αττικής για αγορές άνω των 50€.

  • Check Mark Εγγύηση ικανοποίησης
Ασφαλείς συναλλαγές
Κωδικός προϊόντος: 14016 Κατηγορία:
Μοιράσου το:

Περιγραφή

INCI: Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Gardenia Tahitensis Flower Extract

Το Monoi de Tahiti  παράγεται στην Ταϊτή με την έγχυση λουλουδιών Gardenia σε παρθένο λάδι καρύδας. Το MONOI σημαίνει «Γλυκό αρωματικό λάδι» στα Reo-Maohi, την αρχαία γλώσσα των Πολυνησιακών.
Το Monoï de Tahiti Oil είναι ένα κεχριμπαρένιο υγρό πάνω από 25 ° C και ένα ελαφρώς κοκκοποιημένο βούτυρο κάτω από τους 25 ° C.
Χρησιμοποιείται στα καλλυντικά για τη φανταστική ενυδατική του δράση και το λαμπερό αποτέλεσμα στο δέρμα και στα μαλλιά. Προσδίδει  ένα καλό  συσφικτικό αποτέλεσμα ενεργώντας στη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος.

Διαθέτει επίσης επιδιορθωτική επίδραση στα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, κάνοντας τα μαλλιά λαμπερά και εύκολα στο χτένισμα.

Είναι ιδανικό για αντηλιακά προϊόντα σε συνεργασία και με άλλα έλαια.

Χρήσεις: Κρέμες, λοσιόν, τονωτικά δέρματος   αντιγηραντικά προϊόντα, προϊόντα περιποίησης μαλλιών, αντηλιακά και after sun body butters, κλπ .

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “(Βούτυρο) Μονόι (Monoi de Tahiti) [100gr]”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.