Φ.Ε. – Έλαιο αγριοτριαντάφυλλο (Rose Hip oil) [100ml]

12,5080,00

Εκκαθάριση

Δωρεάν αποστολή εντός Αττικής για αγορές άνω των 50€.

  • Check Mark Εγγύηση ικανοποίησης
Ασφαλείς συναλλαγές
Κωδικός προϊόντος: 14023 Κατηγορία:
Μοιράσου το:

Περιγραφή

INCI: Rosa Moschata (Rose hip) seed oil

Φυσικό λάδι που εξάγεται από τους σπόρους του άγριου τριαντάφυλλου.

Περιέχει υψηλή περιεκτικότητα σε λινελαϊκά και λινολενικά απαραίτητα λιπαρά οξέα που αποτελούν βασικά συστατικά των επιδερμικών κυττάρων του δέρματος.

Πολύ  μαλακτικό και ενυδατικό, αφήνει το δέρμα απαλό, λείο και ενυδατωμένο, έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει την εμφάνιση της γήρανσης του δέρματος και είναι ιδανικό για ταλαιπωρημένο ή / και ευαίσθητο δέρμα.

Χρήσεις: Μπορεί να προστεθεί στους τύπους όπως είναι στη φάση των ελαίων.

Χρησιμοποιήστε επίπεδο 1-100% σε προϊόντα περιποίησης του δέρματος (μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθαρό, π.χ. ως λάδι μασάζ). Μόνο για εξωτερική χρήση.

Εφαρμογές: Κρέμες, λοσιόν, κρέμες προστασίας, αλοιφές, λάδια μπάνιου, προϊόντα μακιγιάζ και αντηλιακής φροντίδας, προϊόντα προσωπικής και βρεφικής φροντίδας.

Επιπλέον πληροφορίες

Συσκευασία

100ml, 1l, 500ml

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Φ.Ε. – Έλαιο αγριοτριαντάφυλλο (Rose Hip oil) [100ml]”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *