Φ.Ε. – Έλαιο αλόης (Aloe vera oil) [100ml]

9,0039,50

Εκκαθάριση

Δωρεάν αποστολή εντός Αττικής για αγορές άνω των 50€.

  • Check Mark Εγγύηση ικανοποίησης
Ασφαλείς συναλλαγές
Κωδικός προϊόντος: 14025 Κατηγορία:
Μοιράσου το:

Περιγραφή

INCI: Aloe Barbadensis Leaf Extract

Το Aloe Vera Oil είναι ένα λιπαρό εκχύλισμα από φύλλα Aloe barbadensis. Η Αλόη είναι ένα κοινό συστατικό πολλών καλλυντικών προϊόντων, λόγω των ενυδατικών και μαλακτικών ιδιοτήτων της, καθώς και των αντιγηραντικών της δράσεων στο δέρμα. Το Aloe Oil έχει χαρακτηριστική αντιοξειδωτική δράση και επομένως είναι κατάλληλο για αντιγηραντικές θεραπείες ή για ευαίσθητα προϊόντα δέρματος.

Το Aloe Vera Oil μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία ξηρού, ευαίσθητου δέρματος και την αποκατάσταση της υγρασίας του δέρματος μετά από έκθεση στον ήλιο και άλλα σκληρά περιβαλλοντικά στοιχεία. Είναι εντελώς αναμίξιμο με λάδι και δεν περιέχει συντηρητικά ή χρωστικές ουσίες.

Χρησιμοποιείται σε προιόντα αντιφλογιστικά, καταπραυντικά, αντικνησμικά, έκζεμα, αντιγηραντικά, after sun κλπ

Συνιστώμενο επίπεδο χρήσης: 0,5 – 5%

Επιπλέον πληροφορίες

Συσκευασία

100ml, 1l, 500ml

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Φ.Ε. – Έλαιο αλόης (Aloe vera oil) [100ml]”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *