Φ.Ε. – Αμυγδαλέλαιο [100ml]

3,009,00

Αμυγδαλέλαιο

Εκκαθάριση

Δωρεάν αποστολή εντός Αττικής για αγορές άνω των 50€.

  • Check Mark Εγγύηση ικανοποίησης
Ασφαλείς συναλλαγές
Κωδικός προϊόντος: 14003 Κατηγορία:
Μοιράσου το:

Περιγραφή

Το γλυκό αμυγδαλέλαιο προέρχεται αποκλειστικά από το δέντρο (Prunus amygdalus var. Dulcis) και καλλιεργείται επιλεκτικά για τη γλυκιά τους γεύση. Είναι το λάδι που χρησιμοποιείται ευρέως για τη φροντίδα του δέρματος και των μαλλιών. Έχει πολλές μαγειρικές χρήσεις.
Ωστόσο χρησιμοποιείται στα καλλυντικά και δικαίως είναι το πρώτο σε φήμη λάδι, για τις πολλαπλές του χρήσεις. Καταπραϋντικό της επιδερμίδας, πρώτη επιλογή για μασάζ, ιδιαίτερα σημαντικό για την περιποίηση των άκρων αλλά και της επιδερμίδας προσώπου και σώματος.
Πλούσιο σε βιταμίνη Ε και αντιοξειδωτικά είναι ιδανικό για την ενυδάτωση της ξηρής επιδερμίδας, απορροφάται γρήγορα και αφήνει βελούδινη, μαλακή υφή.

Χρησιμοποιείται σε προϊόντα για το δέρμα, μασάζ, lip balm, βούτυρα σώματος, μαλλιά κλπ.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος Μ/Δ
Συσκευασία

100ml, 1l, 500ml