Φ.Ε. – Έλαιο μπαομπάμπ (Baobab) [100ml]

9,8075,00

Εκκαθάριση

Δωρεάν αποστολή εντός Αττικής για αγορές άνω των 50€.

  • Check Mark Εγγύηση ικανοποίησης
Ασφαλείς συναλλαγές
Κωδικός προϊόντος: 14013 Κατηγορία:
Μοιράσου το:

Περιγραφή

INCI:  Έλαιο σπόρου Adansonia digitata.

Το έλαιο Baobab πιέζεται απαλά από τους σπόρους του φρούτου baobab που αναπτύσσεται στις αφρικανικές σαβάνες. Έχει υψηλή περιεκτικότητα στα απαραίτητα λιπαρά οξέα όπως παλμιτικό, ελαϊκό, στεατικό και λινελαϊκό και περιέχει βιταμίνες Α, D, E και F. 

Το έλαιο Baobab είναι κατάλληλο για τη θεραπεία ξηρού και ώριμου δέρματος για τις ενυδατικές και αναγεννητικές του ιδιότητες. Αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος και αποτρέπει τις ρυτίδες που διεγείρουν την αναγέννηση των κυττάρων για ένα λαμπερό αποτέλεσμα. 

Το έλαιο Baobab βρίσκεται σε πολλά καλλυντικά όπως μακιγιάζ, προϊόντα περιποίησης των χειλιών για τις ενυδατικές του ιδιότητες και σε προϊόντα περιποίησης νυχιών για τις ενισχυτικές του ιδιότητες.

 Όταν το λάδι baobab χρησιμοποιείται σε σκευάσματα περιποίησης μαλλιών, παρέχει επιπλέον λάμψη στα μαλλιά. 

Επιπλέον πληροφορίες

Συσκευασία

100ml, 1l, 500ml

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Φ.Ε. – Έλαιο μπαομπάμπ (Baobab) [100ml]”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *