Φ.Ε. – Έλαιο Σεντέλα (Centella Asiatica leaf ectract) [100ml]

7,0046,00

Εκκαθάριση

Δωρεάν αποστολή εντός Αττικής για αγορές άνω των 50€.

  • Check Mark Εγγύηση ικανοποίησης
Ασφαλείς συναλλαγές
Κωδικός προϊόντος: 14014 Κατηγορία:
Μοιράσου το:

Περιγραφή

INCI: έλαιο σπόρου helianthus annuus, εκχύλισμα centella asiatica

Γνωστό επίσης ως λάδι Gotu kola, ενεργεί ως αντιγηραντικός, τονωτικός, συσφιγκτικός, ρυθμιστικός και αποκαταστατικός παράγοντας, έχει ιδιότητες διέγερσης κολλαγόνου, βοηθά στη μείωση των ουλών των ιστών και στην αποκατάσταση της λειτουργίας του φραγμού του δέρματος.

Χρησιμοποιείται για  την αποκατάσταση σε  κατεστραμμένο ιστό, βελτιώνει τα φλεβικά ή κυκλοφορικά προβλήματα και  την κυκλοφορία του αίματος.

Εχει  αξιοσημείωτα αποτελέσματα στην επούλωση του δέρματος μέσω ρωγμών, πληγών διαφόρων προελεύσεων, εγκαυμάτων και στη σωστή ουλή των ιστών.

Παράγεται μέσω εμβροχής του εναέριου τμήματος του φυτού centella asiatica σε  ηλιέλαιο

Χρήσεις: Βρίσκει εφαρμογή στη διαμόρφωση διαφόρων καλλυντικών προϊόντων για τη φροντίδα του δέρματος, όπως κρέμες, γαλακτώματα, μίγματα λαδιών, ορούς, βάλσαμα.

Συνιστώμενη δόση: έως 100%

Επιπλέον πληροφορίες

Συσκευασία

100ml, 1l, 500ml

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Φ.Ε. – Έλαιο Σεντέλα (Centella Asiatica leaf ectract) [100ml]”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *