Φ.Ε. – Έλαιο Καρύδας [100ml]

3,009,50

Έλαιο Καρύδας

Εκκαθάριση

Δωρεάν αποστολή εντός Αττικής για αγορές άνω των 50€.

  • Check Mark Εγγύηση ικανοποίησης
Ασφαλείς συναλλαγές
Κωδικός προϊόντος: 14011 Κατηγορία:
Μοιράσου το:

Περιγραφή

NCI : Cocos Nucifera
Εξαιρετικό λάδι, πλούσιο σε βιταμίνη Ε. Αντιοξειδωτικό και αντιγηραντικό, δρα κατά των ελεύθερων ριζών και είναι ιδανικό για την περιποίηση της επιδερμίδας. Είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα, ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα και χρησιμοποιείται για προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας, για την ακμή, το έκζεμα, ως μάσκα μαλλιών στη ρίζα αλλά και τις άκρες αλλά και ως συστατικό σε αντηλιακά αφού διαθέτει από μόνο του δείκτη προστασίας 7 και προστατεύει ήπια από τη UV ακτινοβολία.
Χρησιμοποιείται σε γαλακτώματα και κρέμες έως 20% περίπου λόγω της ιδιαιτερότητας του να είναι το μισό χρόνο βούτυρο. Σε προϊόντα μαλλιών χρησιμοποιείται ατόφιο σαν μάσκα η σε συνεργασία με άλλα έλαια. Στα σαπούνια είναι βασικό συστατικό για να δώσει καλλυντικές και μαλακτικές ιδιότητες αλλά και να προσθέσει πλούσιο αφρισμό.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος Μ/Δ
Συσκευασία

100ml, 1l, 500ml