Φ.Ε. – Έλαιο jojoba [100ml]

7,0053,50

Δωρεάν αποστολή εντός Αττικής για αγορές άνω των 50€.

  • Check Mark Εγγύηση ικανοποίησης
Ασφαλείς συναλλαγές
Κωδικός προϊόντος: 14030 Κατηγορία:
Μοιράσου το:

Περιγραφή

INCI: Simmondsia chinensis Seed Oil

Eξάγεται από τους σπόρους του  θάμνου Jojoba (Simmondsia chinensis). Το έλαιο Jojoba είναι εστέρας κεριού και είναι το μόνο μη τριγλυκερίδιο όλων των φυτικών ή ζωικών ελαίων, εκτός από αυτό της φάλαινας. Αποτελείται από 98-100% cis-μονοακόρεστους υγρούς εστέρες.

Το Jojoba Oil είναι ένα από τα καλύτερα καλλυντικά συστατικά στον κόσμο. Οι εξαιρετικές εγγενείς ιδιότητες μαλακτικότητας, ενυδάτωσης και οξειδωτικής σταθερότητας το κατατάσσουν ως ένα από τα κορυφαία καλλυντικά υλικά λιπιδίων, φυσικά ή συνθετικά, που χρησιμοποιούνται σήμερα. Οι καλλυντικές εφαρμογές περιλαμβάνουν περιποίηση δέρματος και μαλλιών, αντηλιακή φροντίδα, προϊόντα μακιγιάζ, λάδια μπάνιου και σαπούνια.
Συνιστώμενο επίπεδο χρήσης: 0,5 – 3%.

Επιπλέον πληροφορίες

Συσκευασία

100ml, 1l, 500ml

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Φ.Ε. – Έλαιο jojoba [100ml]”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.