Φ.Ε. – Καστορέλαιο [100ml]

3,009,50

Φυτικά Έλαια – Καστορέλαιο

Εκκαθάριση

Δωρεάν αποστολή εντός Αττικής για αγορές άνω των 50€.

  • Check Mark Εγγύηση ικανοποίησης
Ασφαλείς συναλλαγές
Κωδικός προϊόντος: 20162 Κατηγορία:
Μοιράσου το:

Περιγραφή

Φυτικό έλαιο από το φυτό ( Ricinus communis) Ρίκινος ο Κοινός. Ονομάζεται και ρετσινόλαδο. Χρησιμοποιείται σε καλλυντικά προϊόντα αλλά και σε σαπούνια φαρμακευτικά είδη κλπ.
Η μεγάλη του περιεκτικότητα σε Κικινελαικό οξύ το καθιστά μοναδικό για τις μαλακτικές και ενυδατικές του ιδιότητες.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κρέμες προσώπου, μάσκες, κραγιόν, after shave μαλακτικές κρέμες μαλλιών κλπ. Στα σαπούνια χρησιμοποιείται για τις καλλυντικές και μαλακτικές του ιδιότητες αλλά και για τον κρεμώδη αφρισμό του που προσδίδει πολυτέλεια στο τελικό αποτέλεσμα.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος Μ/Δ
Συσκευασία

100ml, 1l