Φ.Ε. – Έλαιο νυχτολούλουδο [100ml]

8,0065,00

Δωρεάν αποστολή εντός Αττικής για αγορές άνω των 50€.

  • Check Mark Εγγύηση ικανοποίησης
Ασφαλείς συναλλαγές
Κωδικός προϊόντος: 14021 Κατηγορία:
Μοιράσου το:

Περιγραφή

INCI : Oenothera biennis

Το λάδι που προέρχεται από τους σπόρους  του φυτού  που ονομάζεται Evening Primrose. Παρόμοια με άλλα φυτικά έλαια, είναι γεμάτο με θρεπτικά και ενυδατικά λιπαρά οξέα.

Είναι μια πολύ πλούσια πηγή λινελαϊκού οξέος (66-76%) και περιέχει επίσης το καταπραϋντικό και θεραπευτικό λιπαρό οξύ, γάμμα-λινολενικό οξύ (γνωστό και ως GLA, 7-12%) (Btw, η πλουσιότερη γνωστή πηγή GLA είναι η λάδι μποράγκο ), αλλά το λάδι νυχτολούλουδο εξακολουθεί να θεωρείται ως πολύ καλή πηγή του). Περιέχει επίσης ελαϊκό οξύ, περίπου 6-15%.

είναι ιδανικό για προϊόντα προσώπου και για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, διαθέτει αντιγηραντικές και αναζωογονητικές ιδιότητες, λειτουργεί σαν ενυδατικό και επουλωτικό της επιδερμίδας.αρκετά καλά αποτελέσματα έχει σε επιδερμίδες με ακμή και λιπαρότητα.

Χρήσεις: συνδυάζεται με λεπτά έλαια όπως σταφυλοκουκουτσέλαιο και έλαιο ρυζιού

Επιπλέον πληροφορίες

Συσκευασία

100ml, 1l, 500ml

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Φ.Ε. – Έλαιο νυχτολούλουδο [100ml]”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.