Φ.Ε. – Σησαμέλαιο [100ml]

3,5016,00

Εκκαθάριση

Δωρεάν αποστολή εντός Αττικής για αγορές άνω των 50€.

  • Check Mark Εγγύηση ικανοποίησης
Ασφαλείς συναλλαγές
Κωδικός προϊόντος: 14017 Κατηγορία:
Μοιράσου το:

Περιγραφή

INCI : Sesamum indicum (Σουσάμι) Σπόρος ελαίου.

Το σησαμέλαιο παράγεται με συμπίεση των σπόρων.

Οι καλλυντικές εφαρμογές περιλαμβάνουν αντιγηραντική, ενυδατική, επιδιόρθωση φραγμού του δέρματος, φωτοπροστασία και ευαίσθητο / ερεθισμένο δέρμα.
Συνιστώμενο επίπεδο χρήσης: 0,5 – 5,0%.

Επιπλέον πληροφορίες

Συσκευασία

100ml, 1l

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Φ.Ε. – Σησαμέλαιο [100ml]”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *