Φ.Ε. – Σταφυλοκουκουτσέλαιο (Grape seed oil) [100ml]

2,8012,00

Εκκαθάριση

Δωρεάν αποστολή εντός Αττικής για αγορές άνω των 50€.

  • Check Mark Εγγύηση ικανοποίησης
Ασφαλείς συναλλαγές
Κωδικός προϊόντος: 14015 Κατηγορία:
Μοιράσου το:

Περιγραφή

INCI: Vitis Vinifera

Φυσικό λάδι που συμπιέζεται από τους σπόρους σταφυλιών (ψυχρής πίεσης), περιέχει 60-76% λινελαϊκό οξύ, 12-25% ελαϊκό οξύ, 6-9% παλμιτικό οξύ και 3-6% στεατικό οξύ, πλούσιο σε διάφορες βιταμίνες συμπεριλαμβανομένης της βιταμίνης Α, D και Ε.

Απαλό κίτρινο έως πρασινωπό υγρό, ελαφρά οσμή. Διαλυτό σε αλκοόλ, αδιάλυτο στο νερό.

Αποτελεσματικό, μη λιπαρό μαλακτικό με καλή απορρόφηση του δέρματος,  αφήνει το δέρμα απαλό, λείο και περιποιημένο έχει ήπια τονωτική δράση και χρησιμοποιείται ευρέως  λιπαρές και ακάθαρτες επιδερμίδες

Χρήση έως και 100% στη λιπαρή φάση και σε προϊόντα μασάζ

Χρήσεις: Κρέμες, λοσιόν, κρέμες για ακάθαρτο δέρμα, τονωτικά δέρματος, λάδια μπάνιου & μασάζ, αντιγηραντικά προϊόντα, προϊόντα περιποίησης μαλλιών, προϊόντα μακιγιάζ.

Επιπλέον πληροφορίες

Συσκευασία

100ml, 1l, 500ml

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Φ.Ε. – Σταφυλοκουκουτσέλαιο (Grape seed oil) [100ml]”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *