Φ.Ε. – Tamanu oil [100ml]

16,00

Δωρεάν αποστολή εντός Αττικής για αγορές άνω των 50€.

  • Check Mark Εγγύηση ικανοποίησης
Ασφαλείς συναλλαγές
Κωδικός προϊόντος: 14024 Κατηγορία:
Μοιράσου το:

Περιγραφή

INCI: Calophyllum Inophyllum

Το Tamanu Oil  εξάγεται με ψυχρή πίεση από τον σπόρο του πολυνησιακού δέντρου Tamanu.

Το Tamanu Oil  είναι ένα διαυγές κίτρινο έως πρασινωπό λάδι με χαρακτηριστική οσμή.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μαλακτικό σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων φροντίδας του δέρματος. Έχει εξαιρετικές ιδιότητες επούλωσης του δέρματος καθώς και πολύ ισχυρές αντι-νευραλγικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιμικροβιακές, αντιβιοτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Χρησιμοποιείται σε προϊόντα για τη στοματική κοιλότητα, κρέμες προσώπου και σώματος, αντιγηραντικά, αντιρυτιδικά. αντηλιακά, προϊόντα για λύση του δέρματος (ραγάδες), προϊόντα για μετά το ξύρισμα και after sun

Επιπλέον πληροφορίες

Συσκευασία

60ml

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Φ.Ε. – Tamanu oil [100ml]”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.