Λανολίνη (Lanolin)

5,009,00

Εκκαθάριση

Δωρεάν αποστολή εντός Αττικής για αγορές άνω των 50€.

  • Check Mark Εγγύηση ικανοποίησης
Ασφαλείς συναλλαγές
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία:
Μοιράσου το:

Περιγραφή

Το λάδι λανολίνης είναι γνωστό ως μαλακτικό , που σημαίνει ότι βοηθά στην ανακούφιση του ξηρού ή αφυδατωμένου δέρματος .

Η λανολίνη ταξινομείται ως μαλακτικό και διυγραντικό και  ενυδατικό προϊόν , που σημαίνει ότι έχει την ικανότητα να επιβραδύνει την απώλεια νερού από το δέρμα.

Χρησιμοποιείται στην παρασκευή  καλλυντικών όπως κρέμες προσώπου, κρέμες  χεριών και ποδιών, για ξηρά χείλη, μαλλιά, πληγωμένες θηλές μετά το θηλασμό, κ.α.

Η λανολίνη είναι έκκριση από το δέρμα των προβάτων. Είναι παρόμοιο με το ανθρώπινο σμήγμα , που εκκρίνεται από τους σμηγματογόνους αδένες που μπορεί να παρατηρήσετε ιδιαίτερα στη μύτη σας.

Σε αντίθεση με το σμήγμα, η λανολίνη δεν περιέχει τριγλυκερίδια. Μερικές φορές αναφέρεται ως (λίπος), αλλά ο όρος είναι παραπλανητικός επειδή δεν διαθέτει τριγλυκερίδια που πρέπει να την χαρακτηρίσουν λίπος.

Ο σκοπός της λανολίνης είναι να προετοιμάσει και να προστατεύσει το μαλλί των προβάτων. Αυτή η ιδιότητα ρύθμισης είναι ο λόγος για τον οποίο η ουσία χρησιμοποιείται ευρέως στα ανθρώπινα καλλυντικά, τη φροντίδα του δέρματος και τα προϊόντα μαλλιών.

Το λάδι λανολίνης εξάγεται τοποθετώντας μαλλί προβάτου μέσω μιας μηχανής φυγοκέντρησης που διαχωρίζει το λάδι από άλλες χημικές ουσίες. Η διαδικασία πραγματοποιείται μετά το κούρεμα των προβάτων, οπότε η εξαγωγή λανολίνης δεν προκαλεί βλάβη στα πρόβατα.

Επιπλέον πληροφορίες

Συσκευασία

100ml, 50ml

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Λανολίνη (Lanolin)”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *